Pir Sultanı asanlar

kara
Mesajlar: 153
Kayıt: 30 Mar 2009, 23:27

Re: Pir Sultanı asanlar

Mesaj gönderen kara »

Pir Mehdi yazdı:
kara yazdı:Şii deyipte Pir Sultanı asanlar
Bu gün Pir sultana sahip çıktılar
O gün asılırken neden sustular
Hem astılar hemde sahip çıktılar

Yahudiler gibi içipte şaşman
İmamlara karşı hattiniz aşman
Farzı inkar edip olmayın pişman
Bana karşı düşman olup çıktılar

Kur'anı kerimi sazla ölçerler
Dinde haram edileni içerler
Namazı Oruçu inkar ederler
On iki İmamlara karşı çıktılar

Abdal Hüseyin'e inansın duyan
Bektaşi Osmanlı uyuma uyan
Osmanlı otuz bin Alevi kıyan
Bak yağ gibi su üstüne çıktılar

H. Kara Danımarka...

Ismin gibi yuzunde kara. Kara gibi kara . Bunlar nasil yazilar bunlar. Mehdi can sizi duymakta . yaptiklarinizi hos karsilamamakta. Yaptiklariniza siddetli karsi cikmakta .

Kurandaki durdurun sunlara size hitabendir .

Bakin insan olun , bizde sizi sevelim . Dunyada her toplum kardesdir . Boyle siirleri yazan kara kendi kisiligi ile cakismis , kendi karakteri altinda cikamamaktadir . Yazik kendi dusunceleri ile bogulup fitne yaratmaktadir.

Site adminine soyluyorum. Bir topluma hakaret etme , dusuk gorme dinleri ilen alay etme Allah katinda suctur . Hepsi deftere yazilmaktadir .

Tek birsey diyorum eger o allaha inaniyorsaniz , Allahtan korkun diyorum ?

Allaha Şükürler olsunki Karalık sadece yüzümde Özümde değil ,,,,,Allah kimsenin özünü Kara etmesin,,, Senin gibi Kara olsam Ağzıma geleni söylerdim,,, ne yazıkki benim terbiyem müsade etmez,,, Birde Karşımdaki adamı Tanımadığımdan dolayı yargılıyamam,,, Hele hele Şahsa sözüm olamaz, Hem Alevilikde hemde Kültürümüzde Birazcık yaşa hörmetimiz vardır... Karşımızdaki adamı görmediğimizden ve belki yaşlıdır diye ondan dolayı tartarak konuşuruz.... Bunu sen yapmadın yapamazsın Hep belden aşağı yazıyorsun demekki buda senin saygından olsa gerek... Seni bilmem ama gerçekdende Bende atalarımızdan duyarak Bektaşiliği devam ettirdik... Fakat ben kendimi tanıyınca Aleviliği ve Bektaşiliği yan yana koydum Sanki Ateşle barut gibi gördüm..Hemen bunun araştırmasına vardım Önce osmanlıyı inceledim sonrada Şii liği inceledim..... Ne varki işin içinde iş çıktı Tarihler gerçekleri su yüzüne çıkardı.... Kısa kesiyorum Osmanlıda Alevilik diye birşeyin olamadığını gördüm,,,, Osmanlıda Alevilik Şii lik ve kızılbaşlık aşırı şekilde düşmanlığını gördüm..Osmanlıda, Osmanlının koyu bir Bektaşi olduğunu gördüm.... Bektaşi düşüncesi Şiiliği ortadan kaldırıp kendi egemenliğini kurmakdı Bektaşiliği yaymak istemiştir.. Bütün anadoluyu Osmanlı Bekatşiliği otuturmak istemiştir Pir Sultan abdalı Osmanlı Bektaşileri asmışlardır... Hangi köylerde Caferiler varsa tutuklatıp astırmıştır,.. Çünki abbasiden sonra dünyaya hükmeden Osmanlı olmuştur...Caferiliği yok edip,,, Bektaşiliği yaymak istendi,,, Ama muafak olamadı tabi... Size soruyorum Şu günlerde bile Hacı Bektaş Nahiyesi var Hacı Bektaşi veli ((Alevi)) olsaydı O nahiyenin adı Alevi adıdır diye, O, Nahiyeyi yakmazlar yıkmazlamıydı,,, aklın mantğın kabul ediyormu... Hacı Bektaş veli bir sünni velisidir..
Aslında Hacı Bektaşi Veli Haca gitmeden nasıl hacı olmuş??? ve 12 İmamlara inanmayan adam nasıl Veli olmuş??? Beni de düşündürmüştür Neyse Ne desek ne yapsak yine aynı havada çalaçaksın.... en iyisimi!! Pir misin nesin? eleştirirken diline dıkkat et. Sizler Kurana Namaza ve oruca hakaret ettiniz müttetce karşınızdayım......

Hak söyletirse dilimi
Susarsam namert olayım
Doğrudan çekmem elimi
Çekersem namert olayım

Namaz Oruç ret ettiniz
Dedelere secde ettiniz
Yezit peşinden gittiniz
Gidersem namert olayım

Sen bu demi iç diyorsun
Bizle eğlen gül diyorsun
Sen bu yola gel diyorsun
Gelirsem namert olayım

Abdal Hüseyin keyfine
Düşkünmü sandın zevkine
Helal demişler demine
İçersem namert olayım
Resim
ali muhsin
Mesajlar: 3121
Kayıt: 24 Nis 2007, 18:41

Re: Pir Sultanı asanlar

Mesaj gönderen ali muhsin »

Kara can.. Senin Siirlerine Tahamül edemiyenler, kalmiski Tarihi gercklere Tahamül edecekler ? Ama is Bektasilerin Dini Asagilayan Siirlerine carpitmalarina gelince sesleri cikmiyor hatta " Allah Eyvallah" deyip sineye cekiyorlar.Biz Yillarca burda, gerek sanal ve gerekse Real yasantimizda Gercekleri yazdik söyledik ,Bektasiligin ve bu sistemin Sömürü düzenini Halkimiza Toplumumuza anlatmaya calistik calisiyoruzda, ama Bazi Satilmis ve Sartlanmis kisiler bunlara tabiki engel olmak icin Hakaretlere basvurup sindirme Politikasi düzenleyeceklerdir.Bu ise Sömürü Sistemin bir oyunudur .Alevi Gencligini ve Alevi Devrimini engelemek icin gündemi baska seylerle oyalamak ve Dikkat dagitmak icin Polemikler cikaranlar olacaktir . Daha Düne kadar Alevileri acikca Pazarlayan ve Sarhos Masalarda Alevilgi carpitan ve Sömüren kisilere Ses cikarmayanlar,El pence divan duranlar ,Bugün kalkmislar Bizlerin Bu Sömürüye karsi bas kaldirdigimiz icin Bizlere hakaretler yagdirdiklarini ve dahada ileri gittiklerini görüyoruz.kalpleri tas baglamis,gözleri kör ,Sartalanmis kisilere ne dense bostur ,zira böyle kisiler Bozuk Sistemin oyuncak kuklalaridir. .konu Basligi Pir Sultan Abdal,ken sunuda yazabilirim ..Pir Sultan Abdal asilirken böyleleride idam sehbasina zevkle bakiyorlardi.simdi sözde "Aleviligi" savunanlar ,bugün bizleri asmaya kalkisiyorlar .
Aleviler, Al-i Muhammedin Yetim ( UNUTULAN ) Evlatlarıdır
Allahume Salli Ala Muhammed ve Al-i Muhammed
------
Insana Secde etmek ,insanlik onurunu ayaklar altina almak demektir !
Insana Secde etmek ise insanlik icin bir Zillettir !
Cevapla

“Şiir, Ağıt ve Sinezenler” sayfasına dön