Hristiyanlaşan aleviler- Dikkat edelim

Cevapla
KARAPAPAK MURAT
Mesajlar: 325
Kayıt: 20 Ara 2007, 17:22

Hristiyanlaşan aleviler- Dikkat edelim

Mesaj gönderen KARAPAPAK MURAT »

son 5 yıldır ülkemizde yapılan misyonerlik faaliyetleri inanç karmaşıklığı içinde kalan alevileride etkilemektedir. ruhban okuluna akpden gelen destek ve misyonerlik yuvalarının ancak halkımızın çabasıyla bastırılmaya çalışılsada maalesef önüne geçilememektedir. misyonerlerin en büyük hedefi ise kendilerinin yarı müslüman! gördükleri aleviler. özellikle alevilerin sünniler tarafından dışlandığı, fakirliğin yoğun olduğu, cemlerin terkedildiği Alevi merkezlerine rağbet eden misyonerler birçok aleviyi döndürdüler.

Diyarbakır protestan kilisesi pastörü Ahmet... aslen alevi kökenli olduğunu ve ailece döndüğünü açıkladı. ayrıca diyarbakırın bismil ilçesine bağlı bir alevi köyünde ise alevilerin çoğunun protestanlığa geçtiğide resmi kayıtlara yeni yeni geçmektedir. diyarbakırdan sonra misyonların yoğunlaştığı yer ise Tuncelidir ki halk üzerinde yurtdışına götürme konusunda yardım edeceklerini belirtiyorlar ve devletle ters düşen alevileri hristiyanlaştırma içindeler. ayrıca Avrupaya göç etmiş birçok alevi ailesininde Hristiyanlaştığı belirtiliyor.

Dünya Ehl-i Beyt vakfı genel başkanı Fermani Altun ise 13000(bin) Alevinin hristiyanlaştığını beyan ediyor. ( Kaynak ise belirtmiyor) 2000 yılından bu yana 400 kişinin Hristiyanlığa geçmesine rağmen 13 bin rakamının verilmesi pek inandırıcı bulunmuyor. Alevilere ve kürt halkına yönelik ve faaliyetlere karşı halkımızın bilinçli olmasını temenni ediyoruz.

Akp hükümeti ve diğer devlet birimleri bu olaya müdahale etmeli, bütün misyonerlik okulları kapatılmalıdır. Alevilerin ve diğer müminlerin Hristiyan kanal ve radyolarını mümkünse dinlememelerini tavsiye ediyoruz. Alevilerin geçmişte yaşadıkları kanlı olayları bahane ederek alevilerin arasına çok rahat bir şekilde sızan misyonerler üstüne üstlük bir de para yardımı yapıyorlar. hatta Malatyada katledilen 3 misyonerden Uğur... isimli gencin Elazığlı bir alevi genci olduğu ve ikrarından döndüğü, para karşılığında misyonerlik yaptığı öğrenildi. Alevilerin Kur'an ve ehlibeyte sarılmalarını tavsiye ediyoruz.

ALLAHUMME SALLİ ALA MUHAMMEDİN VE ALİ MUHAMMED
ali muhsin
Mesajlar: 3121
Kayıt: 24 Nis 2007, 18:41

Mesaj gönderen ali muhsin »

Bizler Cemevlerinde misjonerlerin oldugnu ve Dedelik adi altinda Alevilik maskesi altindaki Bektasilerin , Alevileri ucurma sürüklediklerini ve Cogunun Sebatayist olduklarini söyledigimizde neden ozaman parliyorsun-nuz ?? Bugün Almyanyada Protestan kislesleri ve bazi Siyasi Partiler kurulus ve örgütler ile anlasan yiginla Bektasi Dedeleri var !! ve bunlar Alman hükümetinden Alevileri kendi dinlerine cevirebillmek Asimile etmek icin her türlü oyuna bas vuruyor Sebatayist Bektasi önderlerine milyonlarca eurolar veriyorlar ..Bektasiler ise Alevileri hertarafa pazarlayip harcamaya devam ediyor ..burda ise ne Fremani Altun nede Akp den medet beklenemez .zaten bunlarda Alevilerin Asimile olmlasi icin her türlü dalaverelri yapiyorlar ..bunlarida acikladigimizda bazi kisilerin parlamalarina ve tehtileri ile karsilasiyoruz !!! Alevileri Alevilikten cikaranlar basta Sebatayist Bektasi kuruluslaridir bunuda unutma !!!
Cevapla

“Araştırma ve Makaleler” sayfasına dön