Sporda bile Cifte Standart

Futbol, Basketbol, Olimpiyatlar vs...
Cevapla
ali muhsin
Mesajlar: 3121
Kayıt: 24 Nis 2007, 18:41

Sporda bile Cifte Standart

Mesaj gönderen ali muhsin »

Resim

Mondragon için soyunma odasına kilise
Mondragon'un Galatasaray'dayken, dua etmesi için soyunma odasının bir bölümünün kilise haline getirildiği ortaya çıktı.

Türkiye'de inançlarını yaşamak isteyen yabancı sporculara 'İnanç özgürlüğü' diye saygı gösterilirken, aynı hassasiyetin Müslüman sporculara gösterilmemesi şaşırtıcı.

Türkiye'nin yetiştirdiği ender futbolcuların başında gelen Hakan Şükür'ün 'Kutlu Doğum Haftası'nda, milli voleybolcu Aysun Özbek'in ise tesettüre gireceğini söylemesinin ardından başlarına gelenler, bunun en çarpıcı örneklerinden...

Türk futbol kamuyou, Galatasaray'ın yıldız golcüsü Hakan Şükür'ün dini inançlarını yaşayıp yaşayamayacağını ve verdiği demeçleri enine boyuna tartışırken, Galatasaray'ın Mondragon için zamanında Ali Sami Yen'e kilise yaptığı ortaya çıktı.

Akşam yazarı Alattin Metin'in Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın ağzından anlattığı olaya göre, soyunma odasında, kendine özel kilise yapılan Modragon maçlardan önce ve herkesin gözü önünde, beş dakika ibadetini yapıyormuş.

İKONLAR ÖNÜNDE 5 DAKİKA DUA

Alattin Metin, Başkan Adnan Polat'ın ağzından aktardığı olayı şöyle anlatıyor: "Galatasaray Başkanı Adnan Polat anlattı. Kaleci Mondragon Galatasaray'da oynarken, Ali Sami Yen'deki soyunma odasında maçlardan önce dua etmesi için kendisine küçük bir kilise yapmış.

Dolabı duvarın en sonundaymış. Maçtan önce kapısını açıp, kendi inancına göre hazırladığı ikonların önünde beş dakika dua edermiş. Bunu da bütün futbolcular görürlermiş..."

Alintidir
Musa Özateş
Mesajlar: 1205
Kayıt: 17 Mar 2007, 01:17

Mesaj gönderen Musa Özateş »

muhsin can

büyük ihtimal faka bastın
bu resim fotomontaj
ali muhsin
Mesajlar: 3121
Kayıt: 24 Nis 2007, 18:41

Mesaj gönderen ali muhsin »

Musa Abi .Haberi ve Resmi güvenilir bir haber sitesinden aldim ancak Fotomontaj olduguda tabiki olabilir ,aldigim haber sitesi Resmi öyle eklemis , fakat konu ilginc oldugundan ordaki Resmide Aynen buraya ekledim sadece ..bence Resim degilde, konunun dogru oldugu muhakkak ! bu son zamanlardaki olaylara bakarsak tabi ..yani ordaki resimi sadece konuya uygundur diye koydum , ..Sahsen el katmam yoktur !
Muhammed
Mesajlar: 545
Kayıt: 29 Oca 2007, 11:41
Konum: Galu Bela...

Mesaj gönderen Muhammed »

bu işlerden amatör olarak anlıyorum ve ben bile fotoğrafın montaj olduğunu anlayabiliyorum.
Resim
Resim
Cevapla

“Spor” sayfasına dön