NeHReVaN (Online Tarihi Bir OyuN)

Cevapla
GechE
Mesajlar: 9
Kayıt: 09 Nis 2007, 14:12

NeHReVaN (Online Tarihi Bir OyuN)

Mesaj gönderen GechE »

Resim

  • Sivilatör nedir ?
    Üretim Merkezine Sivilatör Üretimi Eklenmistir.24 saatte bir genel veri güncellemesi yapilmaktadir.Bu güncellemede Banka Faizi,Seviyenize göre günlük Sivil hakki,Referans var ise Refarens getirileri Hesabiniza yansitiliyordu.Bu düzenleme ile Sivilatör üretimide ,24 saatlik güncelleme ile Hesabiniza yansiyacaktir.Suan icin Bir Sivilatör 24 saatte 5 sivil üretmektedir.


    Son Gücelleme


    Sivil üretimini 24 saatde 5 sivil üretiminden gün içinde ortalama 50-60 sivil üretimine çikardik.Yani 1 Sivilatör günde ortalama 50-60 sivil üretecek.Ve bu siviller gün içinde hesabiniza yansitilacak.


    EXP nedir ?
    EXP bu oyunun Bonus degeridir.Seviye atlamak için Exp kotasi vardir ve Saldirilarda aldiginiz galibiyetler size Exp kazandirir,Exp toplanip Seviye kotasina ulastiginda 1 Seviye yükselirsiniz.Seviye Kotasi PANO'daki DURUMUNUZ Bölümünde "Sonraki Seviye" Olarak Belirtilmektedir..


    Altin & Banka ?
    Oyunda Banka bölümünde Altinlarinizi koruyabilir ve cogaltabilirsiniz.Size yapilan saldirilarda veya sizin yaptiginiz saldirilarda eger kaybederseniz size ait Altin'in %15'ini Rakibe kaptiriyprsunuz.Ama egerki Altinlarinizi Bankaya yatirirsaniz savaslarda yenilsenizde Bankada olan Altin etkilenmiyor.Bununla birlikte Bankada yatirdiginiz Altin miktari üzerinden günlük belli bir faiz uygulaniyor ve Altininiz cogaliyor.Faiz haram demeyin bu oyun,yani gercekte kimseyi kilictan gecirmedigimiz gibi faizde yamiyoruz..


    Üretim Merkezi Nedir ?
    Oyunda Üretim Merkezinde Mevcut Sivil Halktan Asker veya Madenci üretebiliyorsunuz.Askerleriniz iki sinif ;1.sinif Saldiri Askerleri ,2.sinif Müdafa Askerleri.Madencileriniz size calisarak Altin üretiyorlar.


    Referans Nedir ?
    Oyunda sizleri güclendirmek icin baska özelliklerde kullandik.Örnegin Oyunun Pano sayfasinda size ait bir link veriyoruz.Bu linki arkadaslariniza gönderdiginizde ve O Arkadasiniz bu Linke tiklayip Oyuna üye oldugunda ,Yönetim tarafindan size gün icerisinde oldukca fazla miktarda Altin ve Askeri ve Madeni üretimde Kullanabileceginiz Sivil Halk veriliyor..


    KAYITLAR Bölümü ?
    Oyunda Kayitlar Bölümünde Son 48 saat icinde Düzenlediginiz Saldirilari ve Maruz Kaldiginiz Saldirilarin detaylarini görebilirsiniz.


    SALDIRI & HÜCUM ?
    Oyunda Saldiri Bölümünden Diger Devletlere Saldirabilir ve Galip geldiginiz sürece gücünüze güc katabilirsiniz.Ayni zamanda her galibiyetde Exp(Bonus) kazanirsiniz ve bu Exp degeri ile Seviye Atliyorsunuz.Seviye atladikca gücleniyor daha fazla imkanlara sahip oluyorsunuz.Oyunda haksizlik olmasin diye Seviye Kotalari koyduk.Örnegin 5.seviyedeki bir kullanici 3.seviyenin altindaki birine saldirmiyor.Böyelelikle oyuna ortalama ayni düzeydeki devletleri karsi karsiya getirip daha yeni güclenmeye calisan Devletleri Güclü Devletlere ezdirmiyoruz


    Cephane & Silah ?
    Oyunda Cephanelik Bölümünden Saldiri Askerlerinize savasmak icin silahlar,Müdafa Askerlerinizede Devletinizi saldirilardan korumak icin Cephaneler alabilirsiniz.Tabi ki bütün bunlari sahip oldugunuz Altin ile yapabiliorsunuz.Ne kadar altin o kadar silah...


    istatistik ?
    istatistik Bölümünden Oyundaki istatiksel bilgileri görebilirsiniz..


    PANO Bölümü ?
    Pano Bölümü Oyunun Anasayfasidir..Yönetim yenilikler hakkinda bilgiler sundugu,cesitli anketlerin düzenlendigi ve size ait genel bilgilerin bulundugu bölümdür.


    Mesajlasma ?
    Oyunda Kullanicilar arasinda iletisim sagliyabilmek icin Özel Mesaj sistemini hazirladik.Bu sekilde hem ittifak icinde oldugunuz Devletlerle hemde Düsman devletlerle irtibat kurabileceksiniz..
Cevapla

“Tanıtım, Tavsiye” sayfasına dön