Dikkat dikkat !!

Tüm güncel konularla ilgili duyurular...
Cevapla
Kullanıcı avatarı
MERDAN
Mesajlar: 956
Kayıt: 01 May 2007, 22:14

Dikkat dikkat !!

Mesaj gönderen MERDAN »

LÜTFEN DiKKAT ...

Bu mesaj, herkesi bu tehlikeden haberdar etmek için ADALET BAKANLIĞI'nca gönderilmiştir.

Bir arkadaşın iş arkadaşlarından biri sinemaya gider, yerine oturur ve bir şeyin battığını fark eder. Kalkıp baktığında, batan şeyin, ucuna bir not iliştirilmiş bir iğne olduğunu görür. Notta: " Gerçek dünyaya hoş geldin, artık AIDS'lisin ! " yazılıdır. Doktorlar iğneyi test eder ve AIDS virüsü taşıdığı ortaya çıkar.

SİNEMAYA GİDERKEN DİKKATLİ OLUN ! GİTMENİZ GEREKİYORSA LÜTFEN, AMA LÜTFEN KONTROL EDİN !!!

En güvenli yollardan biri, henüz ışıklar yanıyorken oturacağınız yeri iyice kontrol etmek !!! Çoğumuz kendimizi koltuğa bırakırız sadece...

Polis Departmanı'nın tüm çalışanlarına e-mail aracılığıyla ulaştırılmıştır.

Jetonlu telefonlar: Madde bağımlıları artık kullanılmış iğnelerini jetonlu telefonların jeton iade holüne yerleştiriyorlar. Jetonu geri almak ya da unutulmuş jeton var mı diye bakmak isteyen insanlar ellerini buraya atınca da iğne batıyor. Ve hepatit, AIDS ve benzer hastalıklar bulaşıyor.

Ayrıca Lokanta ve restaurantlarda açıkta bulunan kürdanları kesinlikle kullanmayınız. AIDS hastalarınca bu kürdanlar kullanılıp tekrar yerine konularak hastalık bulaştırılmaktadır. Bu mesaj herkesi bu tehlikeden haberdar etmek için gönderilmiştir.

DİKKAT EDİN! Lütfen aileniz ve ulaşabildiğiniz herkese ulaştırın !!!!

Turan Açıkmeşe - Adalet Bakanlığı Bilgi işlem Dairesi Başkanlığı Tetkik Hakimi
Allahım bana adaletinle değil, merhametinle davran. İMAM ALİ (A.S)
ali muhsin
Mesajlar: 3121
Kayıt: 24 Nis 2007, 18:41

Mesaj gönderen ali muhsin »

bu konuda birde ben birsey yaziyim ..bir aksam misafirlige gittigim yerde bir Arkadsimla muhabet ettik, konu dünyadaki hastaliklar ve AIDS salginlígina geldi ..Arkadasim bana bir olmus olayi anlatti ve söyle dedi " bir erkek gece yarisi sokaga gider ve iki bayanla tanisir,safca olan gence, bayanlar gencin evine gitmek istediklerini ve hosca vakit gecirmek istediklerini söylerler , bu genc evine götürür bir aksam kalirlar ..Sabah oldugunda genc uyanir, yalniz oldugunu görür ..ve yikanmak icin banyonun yolunu tutar, ancak bayanlar aynaya ruslari ile mesaj birakmislaridr aynada yaziyi okuyan genc su cümleleri okumus..." Suan AIDS lisin, aramiza hos geldin " diye yaziyi okumus ve büyük bir panik halinde hastahaneye gitmis " ... diye bir olayi anlatti ..onun icin bazi kisilere tavsiyem hic tanimadiklari kisiler ile iliskiye girmesinler ..böyle Zinalardan kacinsinlar bir gecelik maceralardan uzak dursunlar ..gecici Nikah " Muta " da dahi eslerini iyi tanisinlar... Korunsunlar..
Kullanıcı avatarı
MERDAN
Mesajlar: 956
Kayıt: 01 May 2007, 22:14

Mesaj gönderen MERDAN »

Tabii bunlar sadece birkaç örnek..
Hele de büyük kentlerde yaşayanlar için konuyla ilgili daha değişik birçok tehlikeler de sözkonusu olabilir. Onun için özellikle insanların kalabalık ve temasın neredeyse kaçınılmaz olduğu yerlerde, belediye otobüsü, metro vb. gibi araçlarda yada çok kalabalık cadde ve sokaklarda, mitinglerde, hastahanelerde, kan merkezlerinde vs. azami dikkati göstermeliyiz.
Çünkü okuduğuma göre: AIDS’li olan kadın ve erkeklerde şöyle bir mantık gelişiyormuş: “madem ben aıds oldum, bana bulaştırdılar ve ben öleceğim.., o zaman herkes olsun!! bende herkese bulaştıracağım!!! ” diyerek bu düşünceyle sanki kendilerini özel bir görevli!! gibi görüp, ölünceye kadar, ne kadar çok insana virüs bulaştırabilirlerse o kadar kendilerini mutlu!!! hissediyorlarmış.
Rabbim ümmeti Muhammedi korusun inş. Amin..
Allahım bana adaletinle değil, merhametinle davran. İMAM ALİ (A.S)
3nokta
Mesajlar: 3381
Kayıt: 26 Ara 2006, 22:16
Konum: Meşhedi313

Mesaj gönderen 3nokta »

Korkmayın bir habere göre İran İslam Cumhuriyeti Uzaya Füze Yollama denemesinden sonra AIDS hastalığının tedavisini keşfetmişlerdir. :) Ama siz yine de dikkatli olun!:D
nokta koymuyoruz artık cümle sonlarına
noktayı koyacak olan sensin anlasana
. . .
Kullanıcı avatarı
MERDAN
Mesajlar: 956
Kayıt: 01 May 2007, 22:14

Mesaj gönderen MERDAN »

İran AIDS hastalığına çare buldu
Kategori: SAĞLIK

İran'da genç bilim insanlarının "imod" isimli bitkisel bir ilaçla hastalığı kontrol altına almayı başardıkları açıklandı.

İran Sağlık Bakanı Kamran Bakeri Lenkerani, AIDS hastalığını kontrol altına alan "imod" isimli bitkisel ilaç ürettiklerini bildirdi. Lenkarani, Tahran'daki bir hastanede bazı bilim insanlarına çalışmaları dolayısıyla ödül verilmesi için düzenlenen törende yaptığı açıklamada, "İran'ın genç bilim adamları AIDS virüsünü kontrol altına alan bitkisel ilaç üretti" dedi.

Bitkisel kökenli ilacın "nano-biyo teknoloji" yöntemiyle elde edildiğini ifade eden Lenkarani, "kan ve bağışıklık sistemini büyük çapta etkileyen" ilaca "imod" adını verdiklerini kaydetti.

Lenkarani, ilacın üretimi için 15 araştırma merkezinde 4-5 yıl çalışıldığını ifade ederek, "AIDS virüsünü kontrol altına alan bitkisel ilaç şu ana kadar 200 gönüllü üzerinde denendi. Bu ilaç, şu anda büyük oranda üretiliyor ve kısa bir zamanda piyasa sürülecek" diye konuştu.

Sağlık Bakanı Yardımcısı Resul Dinarvend de ilacın kullanımının AIDS hastalığının tam anlamıyla çaresi olmadığını, ancak ilacın hastalık nedeniyle ortaya çıkan enfeksiyonlara karşı çok etkili olduğunu söyledi.

Üretilen ilacın en önemli özelliğinin, etkisinin iki yıl devam etmesi olduğunu söyleyen Dinarvend, bu ilacın dünyada eşdeğeri bulunmadığını kaydetti.

Dinarvend, hastaya sıvı halde serumla verilen ilacın Sağlık Bakanlığı’nca onaylandığını da belirtti. İranlı bilim adamlarının Eylül 2006'da AIDS tedavisinde kullanılacak yeni bir ilaç bulduğu açıklanmış, ancak bu, resmi makamlarca teyit edilmemişti.

İran’ın islam devrimi’nden sonra birçok alanda ilerlediğini, hatta İranlı bilim adamlarının AIDS hastalığına karşı etkili bir ilaç geliştirdiklerini de söyleyen İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Dr. Mahmud Ahmedinejad : "AIDS hastalığına Batılılar neden oldu, çaresini ise İran bilim adamları buldu" dedi.
Allahım bana adaletinle değil, merhametinle davran. İMAM ALİ (A.S)
Cevapla

“Duyurular” sayfasına dön