CINAYET SEBEKESI ,CIA-MOSSAD ÜLKEMIZDE ADAM KACIRIYOR

Cevapla
muhammed_ali
Mesajlar: 17
Kayıt: 04 Mar 2007, 00:52

CINAYET SEBEKESI ,CIA-MOSSAD ÜLKEMIZDE ADAM KACIRIYOR

Mesaj gönderen muhammed_ali »

CINAYET SEBEKESI CIA VE MOSSAD,DIN GERCEK YÜZÜ

95 Gün önce Türkiye’de kaybolduğu bildirilen İranlı emekli General Ali Rıza Asgari’nin hanımı, eşinin ABD veya İsrail tarafından kaçırıldığını belirterek bundan Türkiye’nin sorumlu olduğunu söyledi.

Asgari’nin eşi, iki kızı, oğlu ve kardeşi bugün Tahran’daki Türkiye Büyükelçiliğine giderek İkinci Katip Devrim Öztürk’le görüştü.

Görüşme sonrasında gazetecilere açıklamada bulunan Ali Rıza asgari’nin eşi Ziba Ahmedi, eşinin iki yıl önce emekli olduğunu, zeytin ve zeytinyağı ticareti yapmak için gittiği Suriye’den 7 Eylül’de İstanbul’a geldikten iki gün sonra kaybolduğunu söyledi.

8 Eylül’e kadar eşiyle temasta olduklarını söyleyen Ziba Ahmedi, ertesi gün cep telefonuna ulaşılamaması yüzünden endişe etmeye başladıklarını ifade etti.

Ailesinin yurtdışına çıktığı ile ilgili haberlere de değinen Ahmedi, “Biz İran’dayız, başka bir yere gitmedik, bunlar düşmanın söylentileridir, eşim asla iltica etmedi ve etmeyecektir” diye konuştu.

Eşinin ailesine ve çocuklarına son derece bağlı olduğunu belirten Ziba Ahmedi, “Asgari Bey’in İran’da bir sorunu yoktu ki iltica etsin, iltica edecek kişi önce ailesini kendisiyle beraber götürür; ev, araba, her şey kendi üstüne kayıtlıdır. Gidecek olsa önce bunları hallederdi” dedi.

Ali Rıza Asgari’nin savunma Bakanlığı’ndan ihraç edildiğine ve bunun üzerine Lübnan’da yaşamaya başladığına ilişkin haberleri de yalanlayan Ziba Ahmedi, “Asgari Bey, emekli olmuştu, biz hiçbir zaman Lübnan’a gitmedik” dedi.

Türkiye büyükelçiliğine niçin geldikleriyle ilgili bir soruyu da cevaplayan Ziba Ahmedi, eşinin durumu konusunda bilgi almak için geldiğini belirterek “eşim Türkiye’de kaçırıldı, biz de onu Türkiye’den istiyoruz. Türkiye bu konuda cevap vermelidir” dedi.

Türkiye’nin tahran Büyükelçiliği İkinci Katibi Devrim Öztürk de konuyu araştırdıklarını ve ellerinden gelen yardımı yapacaklarını ifade etti.

Türkiye’nin konuyu ciddiyetle takip ettiğini söyleyen Ziba Ahmedi, yabancı medya kuruluşlarında eşiyle ilgili yayınlanan haberleri de yalanlayarak, “eşim 63 yaşında değildi, eşi, çocukları, babası, kardeşi, tüm ailesi İran’da” diye konuştu.
Cevapla

“İç Siyaset (Politika)” sayfasına dön