Dikkat ! Facebook Siyonistlesti !

Cevapla
ali muhsin
Mesajlar: 3121
Kayıt: 24 Nis 2007, 18:41

Dikkat ! Facebook Siyonistlesti !

Mesaj gönderen ali muhsin »

Geçtiğimiz yıl Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg ile görüşen ve Yahudilerden bu siteyi kullanarak İsrail menfaatleri için kampanyalar düzenlemelerini isteyen İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in çağrısı kabul gördü. Facebook, şimdiye kadar Suriye toprağı olarak listelediği işgal altındaki Golan Tepelerini buraya yerleştirilen Yahudilerin tepkisi üzerine İsrail toprağı olarak listelemeye başladı.
Sosyal paylaşım sitesi olarak bilinen ve dünyada milyonlarca üyesi bulunan Facebook, Suriye'ye ait olan işgal altındaki Golan Tepelerini İsrail'in toprağı olarak gösterdi. 1967 yılında İsrail'in işgal ettiği Suriye'nin Golan Tepelerine yerleştirilen Yahudiler, başlattıkları kampanya ile bu bölgeyi Suriye sınırları içerisinde sayan Facebook'a geri adım attırdı. Yahudilerin kampanyası sonucu Facebook, Golan Tepelerini İsrail sınırları içerisinde göstermeye başladı.


ŞİMDİYE KADAR SURİYE TOPRAĞI OLARAK LİSTELİYORDU

Facebook'un, BM'nin Suriye toprağı saydığı ve İsrail'e işgalini sona erdirmesi için defalarca çağrıda bulunduğu Golan Tepeleriyle ilgili tepki çeken bu uygulaması Suriye'den tepki gördü. El Kuds el Arabiya gazetesine göre, Suriyeli makamlar Facebook'a karşı bir kampanya başlatmayı planlıyor. Suriye medyasına göre, son zamanlara kadar Golan Tepelerini Suriye toprağı kabul eden Facebook'un, işgal altındaki bu bölgede yaşayan Yahudilerinin protestosuyla Golan'ı İsrail toprağı saymaya başladı.

PERES: FACEBOOK KULLANIN
Öte yandan Facebook'un bu uygulaması başta bölgede yaşayan Dürziler olmak üzere Suriyeli Arapların da tepki gördü. Suriye'deki web siteleri Facebook'un boykot edilmesi çağrısı yaparken, Şam'daki makamların, İsrail gizli servisinin bu sitelere girebileceği endişesiyle Facebook'a girişi engelledi. Geçtiğimiz yıl Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg ile görüşen İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, Yahudilerden Facebook'u kullanmalarını ve burada İsrail menfaati için kampanyalar düzenlemelerini istemişti.

habervaktim
Aleviler, Al-i Muhammedin Yetim ( UNUTULAN ) Evlatlarıdır
Allahume Salli Ala Muhammed ve Al-i Muhammed
------
Insana Secde etmek ,insanlik onurunu ayaklar altina almak demektir !
Insana Secde etmek ise insanlik icin bir Zillettir !
Cevapla

“Bilgisayar, İnternet” sayfasına dön